Pieczesz legalnie, zarabiasz bez stresu!
Kochasz piec i tworzyć słodkości? Twoje wypieki zbierają pochwały od rodziny i znajomych, a zamówień ciągle przybywa? To znak, że czas zmienić Twoją pasję w legalny, dochodowy biznes!
Domowa kuchnia to idealny start dla osób, które chcą zarabiać na swojej pasji, ale obawiają się formalności i kontroli Sanepidu. Doskonale znam te obawy, bo sama byłam w tym miejscu.
Dziś prowadzę własną legalną pracownię cukierniczą, działając bez stresu, z pełną swobodą i bezpieczeństwem.
W moim kursie dowiesz się, jak krok po kroku zalegalizować swoją kuchnię domową i zacząć zarabiać na pieczeniu!
Tworzenie słodkości wypłynęło z mojej pasji do smakowania życia i bawienia się strukturami.
Było odskocznią, ukojeniem, relaksem po dniu pracy.
Wszystko, co znajdziesz w tym kursie, ma na celu pomóc Ci w zalegalizowaniu swojego biznesu.
Masz talent do pieczenia, a Twoje wypieki zachwycają rodzinę i znajomych?
Chciałabyś zamienić pasję w dodatkowy dochód, ale boisz się formalności i kontroli Sanepidu?
Nie wiesz, jak zalegalizować swoją kuchnię domową i obawiasz się, że sobie nie poradzisz?
Pokażę Ci, jak z pasji możesz stworzyć legalną pracownię cukierniczą w swojej kuchni!

Czy wiesz, że wprowadzając żywność w obieg konsumencki, musisz robić to pod nadzorem?
Znam ten strach! Byłam dokładnie w tym samym miejscu co Ty.
Gdy wiele lat temu, gdy zaczynałam, nie było nikogo, kto chciałby podzielić się wiedzą.
Jestem mamą, która łączy wychowanie dziecka, prowadzenie domu i pasję do pieczenia.
Pracowałam na etacie, a po godzinach tworzyłam torty i ciasta dla znajomych. Początkowo sama bałam się formalności – wizyta w Sanepidzie była dla mnie ogromnym stresem, a myśl o kontrolach w domu wręcz mnie przerażała.
Jednak zdobyłam wiedzę, odważyłam się i dziś prowadzę swoją działalność w 100% legalnie, bez stresu i z satysfakcją!


Obecnie prowadzę w swojej kuchni legalną pracownię słodkości. Odeszłam z etatu, by pracować w domu, na własnych zasadach. Przyjmuję tyle zleceń, ile w danym momencie chcę i potrzebuję, tak aby oprócz pracy mieć czas dla syna. Samodzielne wychowywanie dziecka to wyzwanie, dlatego możliwość łączenia pracy z życiem rodzinnym jest dla mnie niezwykle ważna.
Dzisiaj prowadzę dochodowy słodki biznes i pomogłam już wielu kobietom przejść tę samą drogę. Ty też możesz!
Odkąd zmieniły się przepisy dotyczące prowadzenia działalności w prywatnych domach mieszkalnych, otworzyło to furtkę dla wielu osób, które zawsze marzyły o swoim biznesie związanym z produkcją własnych wyrobów, a które do tej pory robiły to hobbystycznie.
Wszystko czego potrzebujesz znajduję się właśnie tutaj!
333,00 zł
DLA KOGO JEST TEN WARSZTAT?
Kurs powstał z myślą o osobach, które pragną zacząć swoją przygodę z robieniem wypieków na zamówienie i chcą rozpocząć proces legalizacji swojej działalności w Inspekcji Sanitarnej. Słodka podróż często zaczyna się od przygotowywania wypieków we własnej kuchni, najpierw dla siebie, później dla bliskich i znajomych.
Jeśli chcesz, jak ja zmienić swoją pasję w legalny biznes, to musisz przede wszystkim wiedzieć, jak przeprowadzić zgłoszenie kuchni domowej.
Nie musisz już obawiać reklamowania się na grupach lokalnych. Nie musisz czytać rozgoryczonych komentarzy o odmowach wniosków. Sama będziesz mogła przygotować się do zgłoszenia swojej kuchni domowej.
Jeśli jesteś osobą, która:
-
lubi tworzyć torty i chce dorobić do domowego budżetu
-
traktuje pieczenie słodkości jako przyszłe źródło swojego dochodu
-
chcesz zmienić swoje hobby w legalną działalność
-
tworzy piękne i unikalne torty
Chcesz móc legalnie zarabiać na sprzedaży swoich słodkości lub rozwinąć swoją działalność cukierniczą?
Dołącz do mojego programu i dowiedz się:
Jak zalegalizować swoją kuchnię domową krok po kroku.
Jakie dokumenty przygotować i gdzie je złożyć.
Jak uniknąć błędów, które mogą opóźnić Twój start.
Jak zacząć zarabiać na wypiekach, nie martwiąc się o kontrole.
Gwarantuję, że po moim kursie, będziesz wiedzieć:
jakie wymogi musisz spełnić, by zalegalizować swoją kuchnię
jaką dokumentację przygotować
jak tworzyć dopuszczoną do spożycia żywność w swojej kuchni domowej
Dlaczego warto?
Możesz bez obaw reklamować swoje wypieki i zdobywać klientów.
Nie będziesz działać nielegalnie – Twój biznes będzie w pełni zgodny z prawem.
Otworzysz sobie drogę do większych zleceń – torty weselne, współprace z kawiarniami, większe zarobki!
Twoje wypieki mogą pojawiać się na salach weselnych i dużych przyjęciach w salach bankietowych
Otrzymasz moje wsparcie – dzielę się doświadczeniem i wiedzą, której sama szukałam latami.
Dzięki legalizacji biznesu otwierają się przed Tobą możliwości rozwoju i dodatkowego, większego zarobku.
Nie musisz już się bać!
Po moim kursie będziesz dokładnie wiedzieć, co zrobić, by piec legalnie i zarabiać bez obaw.
Zapisz się na kurs i zacznij zarabiać na swojej pasji!
333,00 zł
Pamiętaj
To, że robisz torty nielegalnie w swojej kuchni, nie czyni Cię konkurencyjną. Jeśli chcesz naprawdę konkurować na rynku, postaw na wysoką jakość swoich produktów i zbuduj zaufanie klientów. Zalegalizuj swoją domową kuchnię, aby móc swobodnie sprzedawać swoje wyroby i reklamować się bez obaw.
Zgłaszając swoją kuchnię domową pod kątem prowadzonych wypieków, stajesz się producentem żywności, zaczynasz do obrotu wprowadzać żywność. Biorąc na tapetę rozporządzenia i ustawy, którym podlegasz, do Twoich obowiązków należy dbanie o to, żeby gotowy wyrób, który oferujesz swoim klientom, był bezpieczny dla ich zdrowia i życia.
Na Tobie spoczywa odpowiedzialność za ich bezpieczeństwo, dlatego tak ważne jest, żebyś kontrolę rozpoczął już od samego początku, czyli od produkcji podstawowej.
Ile to kosztuje?

Legalne Pieczenie
333,00 zł
Zobacz co mówią
o mnie






Warsztat poprowadzi:
Kinga Krajkowska — serce i ręce do pracy pracowni słodkości Fajna Babeczka. Od ponad 12 lat zamieszana w słodki biznes. Prowadząca słodką pracownię w kuchni domowej.
“Od lat przygotowuję zamówienia dla klientów indywidualnych i biznesowych. Moje babeczki otwierały wiele trójmiejskich salonów w tym sopocki salon Porsche. Moje torty zdobią rodzinne uroczystości i huczne wesela i rocznice biznesów. A moimi okazjonalnymi słodkościami klienci dzielą się z najbliższymi z okazji świąt. Moje pierniczki otrzymała sama Justyna Steczkowska. Ale każdy mój klient jest wyjątkowy, a jego zamówienie traktuję indywidualnie.
Jestem osobą, która przeszła podobną drogę. Dzielę się swoim doświadczeniem i zdobytą wiedzą. Prowadzę dochodowy słodki biznes ze swojej kuchni domowej, pomogłam już wielu klientkom, które zaczęły drogę w słodkim biznesie z moimi programami.”

@Twoja stopka