Słodka oferta
Cake Pops
Ciasteczkowe lizaki, powstają z połączenia biszkoptu z różnymi (w zależności od smaku) składnikami i kremem oblane belgijską czekoladą
Macarons
Słodkie ciastko przyrządzone z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów, do ich przełożenia używa się niewielkiego dodatku masła, mąki, drożdży, miodu, śmietany, żółtek, czekolady, kakao, bakalii, przypraw korzennych, owoców
Ciasteczkowe lody (cakeicles)
Ciasteczkowe lizaki, powstają z połączenia biszkoptu z różnymi (w zależności od smaku) składnikami i kremem oblane belgijską czekoladą
Donuts
Pieczone pączki z dziurką najczęściej w smaku waniliowym lub czekoladowym
Lizaki bezowe
Bezy na patyku w formie lizaka
Mini tartaletki
Kruche mini tarty wypełnione przepysznym (najczęściej sezonowym) nadzieniem. Największą popularnościa cieszą się te z nadzieniem jabłkowym i prażonymi migdałami pod bezą
Mini deserki
Największą popularnością cieszą się panna cotty w róznych smakach
Mini pavlova
Bezy z kremem na bazie śmietany z owocami
Monoporcje musowe
Musy owocowe na bazie śmietany i mleka z żelką owocową na ciasteczku
Ptysie z kruszonką
Mini ptysie z chrupiącą francuską kruszonką wypełnione kremem i musem
Eklery
Wypełnione kremem i musami z nutą czekolady