Słodka oferta

 

Cake Pops

Ciasteczkowe lizaki, powstają z połączenia biszkoptu z różnymi (w zależności od smaku) składnikami i kremem oblane belgijską czekoladą

Macarons

Słodkie ciastko przyrządzone z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów, do ich przełożenia używa się niewielkiego dodatku masła, mąki, drożdży, miodu, śmietany, żółtek, czekolady, kakao, bakalii, przypraw korzennych, owoców

Ciasteczkowe lody (cakeicles)

Ciasteczkowe lizaki, powstają z połączenia biszkoptu z różnymi (w zależności od smaku) składnikami i kremem oblane belgijską czekoladą

Donuts

Pieczone pączki z dziurką najczęściej w smaku waniliowym lub czekoladowym

Lizaki bezowe

Bezy na patyku w formie lizaka

Mini tartaletki

Kruche mini tarty wypełnione przepysznym (najczęściej sezonowym) nadzieniem. Największą popularnościa cieszą się te z nadzieniem jabłkowym i prażonymi migdałami pod bezą

Mini deserki

Największą popularnością cieszą się panna cotty w róznych smakach

Mini pavlova

Bezy z kremem na bazie śmietany z owocami

Monoporcje musowe

Musy owocowe na bazie śmietany i mleka z żelką owocową na ciasteczku

Ptysie z kruszonką

Mini ptysie z chrupiącą francuską kruszonką wypełnione kremem i musem

Eklery

Wypełnione kremem i musami z nutą czekolady

Zobacz cennik

Zamów